Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10. Fejezet Egy nap... Mond hogy nem lesz mindegyik nap ilyen! Part 2

2013.12.26
 10. fejezet

Egy nap... Mond hogy nem lesz mindegyik nap ilyen! Part 2

 
 
Gyorsan elővettem a füzetem hogy jegyzetelni tudjak. (vagy éppen rajzolni) Elővettem a tolltartóm és kikészítettem egy tollat. Rákönyököltem az asztalra. Addigra Gaara és Kiba is visszatért. Kiba leült a helyére azonban Gaara kíváncsi tekintetével találtam magam szembe. Valahogy sejthetitek, hogy nem a helyére ment.
-      Valahogy nincs valami jó érzetem azzal kapcsolatba, hogy a bátyám az osztályunkból távozott méghozzá fülig vigyorogva. Minden Oké? – Nem. Na de mindegy. Most vagy elmondom Gaarának hogy szerintem túl gyors volt… Vagy nem.
-      Figyelj… Ehhez semmi köze a bátyádnak, de szerinted nem hamarkodtuk el ezt? – hazudtam… Mert nagyon is volt köze… Í…
-      De. – vigyorgott. Mi ez a nagy vigyor Sabaku no Gaara? – Én is e gondolkodtam… Gondoltam, hogy még a minap meg fogod kérdezni…
-      Honnan jöttél? – nevettem. – Tanya? Minap? – elmosolyodott. Felém nyújtotta a kezét.
-      Barátok. – mondta mosolyogva.
-      Legjobb… - mosolyogtam. majd elfogattam a kezét. Ezt sem így gondolná az ember.
-      Tudtam, hogy tetszik neked a bátyám… - Mi?
-      Hé! Nem! –mondtam határozottan.
-      Aha persze… - röhögve elment a padomtól és leült a helyére. Temari tágra nyílt szemekkel figyelte az eseményeket. Szegény nagyon le van maradva. De még mindig nem annyira, mint az én édes drága Ino barátnőm… Khöm… Ő neki is eléggé nyitva volt a szeme. Ránéztem Gaarára aki rám mosolygott. Majd megdobott egy papírgalacsinnal. Kérdőn néztem rá. Kinyitottam a galacsint.
Nem tudom, hogy mit csinált a bátyám, de azt tudom, hogy érzel iránta valamit. Egyszóval majd „harcolok” érted…”
Megráztam a fejem… Azt hittem barátok… na, jó. Tök mindegy. Kinyitottam a füzetem és elkezdtem benne rajzolni. Mellesleg mindenki más őrjöngött. Nem tudom, hogy mi történt velem… Vagy, hogy ez hogy történt velem… egyszerre 3 srác… Nem mondom, hogy nem élvezem, mert ha ezt mondanám, hazudnék. Pedig tudtam, hogy választanom kell. Most…
1.   Sasori
2.   Gaara
3.   Hidan
De egyszer így is úgyis választanom kell. Melyikük? Á! Help me!
A gondolkozásból az ajtó csapódás hangja ébresztett fel.
-      Elnézést a késésért. – szabadkozott osztályfőnököm. – Na, akkor kezdjünk is neki! Az Órarend… - kezdett körmölni egy táblázat szerűséget a táblára a tanárunk. – Kérem, mindenki írja. – Tehát elkezdtem rajzolni a füzetembe egy táblázatott majd kitöltöttem, úgy ahogy a tanárunk.
 
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Matematika
Irodalom
Kémia
Földrajz
Ének
Tesi
Matematika
Biológia
Matematika
Kémia
Matematika
Ének
Nyelvtan
Informatika
Angol
Nyelvtan
Fizika
Angol
Töri
Földrajz
Rajz
Tesi
Töri
Biológia
Angol
Rajz
 
 
Ofő
Irodalom
 
Á… Nincs egy olyan nap, se amit kivétel nélkül szeretnék… Talán a Péntek… Csak a Földrajzot nem szeretem… na, nem baj… Viszont egy héten 2-szer van ének!  És rajz is!!! Á! De jó!
-      Ameddig másoljátok, kiosztom a Tankönyveket. – mondta nekünk Kakashi. Elkezdtem beírogatni a táblázatba a tantárgyak neveit. Egyszer csak megjelent előttem Kakashi. Mit ne mondjak a szívroham kerülgetett. – Tied az első. – mosolygott. Nem akartam udvariatlan lenni így visszamosolyogtam.
-      Köszönöm.
-      Mellesleg. – vette halkabbra a figurát. -  A tanáriban mondták, hogy a bátyád nem nagyon kedveli a másik új fiút… - Másik?
-      Hidant? – csúszott ki a számon.
-      Igen. Nem kérdezem meg miért. De a bátyád vigyázzon magára. Szerintem az igazgatónőnek semmi kedve egyiküket vagy mind a kettőjüket kirúgni.
-      Miért mi történt? – aggodalmaskodtam.
-      Lent vannak az igazgatóiba. Összeverekedtek. – kimaradt egy szívverésem. Mi? Az első napon?
-      Kérem, hagyj, menjek le! – néztem tanáromra. – Kérem… Kér…
-      Menny. De most az egyszer. – fölpattantam. Érdekes jelenség lehettem… Mindenki engem figyelt, ahogy kiszáguldok a teremből. Az igazgatói felé vettem a figurát.  Lerohantam mind a 600 lépcsőfokon végig a folyósón majd a tanári előtti székeken találtam a két jó madarat. A bátyám fölkapta a fejét.
-      Hát te? – kérdezte aggodalmas fejjel. Belőlem meg kitört minden idegesség.
-      Deidara… Ha még egyszer ilyet mersz velem csinálni… - suttogtam dühösen. – Olyan hülye vagy… Ha ezt anyu megtudja… Miért verekedtél vele?
-      Mert egy pöcs. – Zárta rövidre a témát, de én nem hagytam annyiban.
-      Mit csinált? Van egyáltalán oka annak, hogy megverted? – ekkor nyílt az igazgatói ajtaja. Sasori lépett ki rajta. Egy fehér ing (Vagy is uniform) volt rajta zakóját a hátára dobva fogta. Olyan helyessssss… Sakura!!!!!!!!!!!! Ébredj fel… Semmi kedvem itt elolvadni.
-      Sasori? – szaladt az égig a szemöldököm.
-      Igen? – kérdezte ártatlan semmit nem értő képpel.
-      Te is benne voltál? –akadtam ki. Elmosolyodott.
-      Persze! Szerinted egy bunyót kihagynék? Főleg olyanba, amibe a bátyád is részt vesz?
-      Igen? – kérdeztem tök jogosan.
-      Mit kaptál? – kérdezte Dei Sasoritól.
-      Szóbeli figyelmeztetőt. – úgy kezeli, mint valami semmiséget… Elsétáltam Hidanhoz mert igaz nem láttam 4 hónapja, de azért még mindig érdekel a sorsa. Megálltam előtte. Ő fölnézett rám.
-      Mit szeretnél?
-      Miért verekedtél a bátyámmal és Sasorival? – hopp… Ez nem tudom honnan jött.
-      Önvédelem volt. – mosolyodott el halványan. Oké Dei… Sasori… Ezért még kaptok.
-      Komolyan ti kezdtétek? – Néztem a srácokra. Elkapták a fejüket… Ezt nem hiszem el. – Jól vagy? – kérdeztem aggodalmasan Hindantól és elővettem egy zsepit leguggoltam elé és letöröltem a vért az orra alól. Elmosolyodtam a fején… Olyan meglepetten nézett rám, mint még soha. Olyan furcsa érzés volt, ami magába kerített… Életembe nem éreztem még ilyet… Megbocsájtottam neki. Ez előtt 2 nappal féltem rettegtem tőle és utáltam. A halálba kívántam most meg éppen letörlöm a vérét az arcáról.
-      Sakura… - nézett rám meglepetten. – Ezt most mié-…
-      Megbocsájtok. – szakítottam félbe. Legördült egy könnycsepp az arcomon. Mostanában eléggé sokat sírok… Abba kéne hagynom ezt a rossz szokást. Felálltam és a bátyám „Ez most komoly?” képét látva elmosolyodtam. – Igen. – néztem a bátyám szemébe. Ami rosszabb volt az Sasori… Nem tudtam kiolvasni mit akar kifejezni az arcával. Dühös volt és elkeseredett. Elém lépett.
-      Látom nem olvastad a levelem… - súgta a fülembe úgy hogy még a mellettünk álló Deidara sem hallotta. Megfogadtam hogy nem olvasom el! De… de muszáj lesz… - Olvasd el. – mondta mámorosan…
-      Jó… - mondtam halkan. Hidan és Deidara velünk nem foglalkozva egymást gyilkolták a tekintetükkel. Mint ne mondjak mint 2 óvodás… - Hagyjátok már abba! – néztem rájuk. Mit ne mondjak mind a ketten elkapták egymástól a fejüket.
-      Én akkor sem bízom benne… - nézett gúnyos tekintettel a bátyám Hidanra. Oké… A bátyámnak nincsen helye egy Gimnáziumban…
-      Sasori. Vigyáznál a bátyámra? – kérdeztem meg Sasorit.
-      Szolgálatodra. – Hülye… Rámosolyogtam.
-      Köszi. Mennem kell vissza. – Sarkon fordultam és elindultam a lépcső felé hallottam hogy az igazgatói ajtaja kinyílik és a bátyámat hívják… Te jó ég… Csak ne legyen több egy szóbeli figyelmeztetésnél!
Felrohantam a lépcsőkön… Te jó ég ez az első nap… Még… Mikor a folyósóra értem eléggé meglepetten tapasztaltam hogy a termünkből árad az ordítás. Gyerekordítás. Sok gyerek ordítása. Benyitottam és mindenki a padokon ült beszélgetet. Kakashi tanár úr éppen Tentennel beszélgetett valami könyvsorozatról és így tovább. Tema elém futott majd utána nem sokkal befutott Ino is.
-      Miről maradtam le? – kérdezte Tema.
-      Engem is felvilágosíthatnál… - kért számon Ino…
Te jó ég… Mi lesz velem…
 
Következő rész: Lehetőleg idén!! J
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sedating rewards ectopic retain smile, satisfy opiates.

(usosova, 2019.06.04 07:40)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20mg</a> kmy.hmul.fairy-naruto13.eoldal.hu.mhy.sq http://mewkid.net/buy-prednisone/

Ensure embryo this: price proprioceptive inadvisable.

(vefezejeye, 2019.06.04 05:45)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Buy Prednisone Online <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> ciu.ihqg.fairy-naruto13.eoldal.hu.ryn.bc http://mewkid.net/buy-prednisone/