Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7. Fejezet - A suli

2013.11.12

7. Fejezet

A suli…

 

Mikor odaértünk Deihez és Sasorrihoz, akik mellesleg valami írtóra csinos lányról beszélgettek vagy miről azt mondták, hogy „Aka cuki” vagy mit… Kiba boldogan mosolygott majd eléggé boldogan ráköszönt Sasorira!

-      Szia Sasori! – énekelte… Nekem meg majdnem kiesett a szemem a helyéről… Komolyan így ráköszön Sasorira????

-      Cső… - nézett rá égbe szaladó szemöldökkel… - Ismerjük egymást? – Kiba meg olyan volt, mint a boldog mesékben a mesefigura, aki ugrál örömében és egyszer csak megnyomják a Stop gombot, majd lehajtotta a fejét…

-      Az öcséd osztálytársa vagyok… - mondta eléggé elkeseredetten.

-      Bocs… De még mindig nem tom’ ki vagy… - rázta meg a fejét. Kiba pedig Gaara felé fordult.

-      Mennyünk… - mondta eléggé félelmetesen… brr… Majd Gaara egy puszit nyomott az arcomra

-      Szia. Elkísérem Kibát még mielőtt valami hülyeségre vetemedne… - rá mosolyogtam.

-      Oké. Szia, majd még találkozunk. – ő pedig bólintott majd elindult a megemlített személy után. Aztán észrevettem, hogy néhány lány eléggé gyilkos pillantásokkal bombáz. Ő… Oké… Elkaptam gyorsan a fejem.

-      Ez van ha Gaarával jársz. – mosolygott Sasori… Mi van? Miért? Oké… Én ezt nem értem. A bátyám észrevette, hogy eléggé értetlen fejet vágok…

-      Komolyan nem tudtad? – nézett rám mosolyogva a bátyám én meg válaszképpen felhúztam a szemöldököm…

-      Mit is? – éreztem, hogy egyre jobban értetlen fejet vágok… a bátyám sóhajtott. Sasori meg eléggé szemtelen mosolyokkal bombázott. Hagyd, már abba az öcséddel járok!!!!!

-      A Sabaku no, testvérek a legmenőbbek az egész suliban… - majd a bátyám lehajtotta a fejét. – Hidd el nem vagy egyedül. – Sasori erre felnevetett mámorítóan cukian… hé!!!! Akkor most ki is az álnok??? Gaarával járok!! Persze erre nem csak én figyeltem fel a suli körül lévő összes szoknyás lány egyszerre sóhajtott fel… Istenem…

-      Hidd el szerintem a bátyád egyből a „menők” közé fog tartozni veled együtt, hiszen jó fejek vagytok, van kapcsolatotok és nem vagytok bűn rondák… - mosolygott Sasori.

-      Ezt eddig is tudtuk valami új? – nézett rá a bátyám lenézően erre pedig én elnevettem magamat. Majd levettem a táskám, mert ha az embernek nem kell cipekedni, akkor minek is cipekedjen így letettem a földre a táskám. Sajnálatos módra Sasori egyből kiszúrta és rámosolygott a bátyámra a bátyám valami „Oké benne vagyok” pillantást küldött feléje én meg mire reagálhattam volna Sasori megfogta a táskám és berohant vele a suliba… Ezt nem hiszem el! De jó fogtam magam és egy gyilkos pillantást vetettem a mellettem álló bátyámra, aki csak elmosolyodott majd Sasorira nézett, aki fogta magát és leült egy padra és… és… elkezdett kutakodni a táskámba. Oké itt betelt a pohár berohantam a suliba nem törődve azzal a rengeteg emberrel, aki engem nézett. A kis… Odarohantam hozzá és megálltam előtte.

-      Add vissza! – néztem rá számon kérően. Ő meg pimaszul rám nézett és elővette a telefonom… hú, kikaptam a kezéből. – Ne turkálj a cuccaim között! – szóltam rá most már kicsit erő teljesebben.

-      Nyugi van, csak megnézem, milyen cuccaid vannak. – Kihasználva az alkalmat mikor nem rám figyel megfogtam táskám pántját és magam felé húztam és sikeresnek elkönyvelve a támadásom a táskámmal együtt estem hátra. Seggre ültem a földön majd ő fölállt és fölsegített… - Vicces vagy… Érdekes hogy egy ilyen lány tetszett meg az öcsémnek… - nézett végig rajtam pimaszul majd megfogtam a füzetet, amit betettem mára és jó erősen a fejére vágtam, ami csattant is rendesen mindenki ránk figyelt a lányok egyenként szisszentek fel, de azt hiszem egy csöppet sem érdekelt. – Oké… Ezt megérdemeltem. – mondta a fejét simogatva. Én meg elmosolyodtam szerencsétlen ábrázatán.

-      Igen. – mondtam mosolyogva. Közben mellém lépett a bátyám.

-      Ne verd meg az első napon a legjobb barátomat, köszi. – rá mosolyogtam.

-      Megpróbálom. – majd megint megfogtam a füzetem és megint csattant, de most nem Sasori hanem a bátyám fején. Sasorriból viszont azonnal kitört egy ilyen röhögő roham. – Ezt, azért mert nem segítettél. – a bátyám meg elmosolyodott.

-      Ezt még megbánod. – nézett rám „fenyegetve”. Majd megláttam Temarit aki eléggé aggódó fejjel közelített hozzánk. Jó nagy zűrzavart kelltettünk. Temari mögött jött egy igazán aranyos lány, mandula lila színű szemei szinte kiabálták, hogy ártatlan vagyok! Sötétkék haja volt, ami szerintem a derekáig ért. Majd egy két kontyba fogott barna hajú lány is lépkedett Temari után. Majd mikor közelért hozzánk és meglátta a füzetet a kezembe egy kellemeset sóhajtott. Majd odalépett Deihez, aki átkarolta a derekát, így akik kint voltak fiúk (Sasorin kívül) „megöllek” pillantást sugároztak feléjük de Tema egy cseppet sem törődve ezzel tök normálisan rám nézett.

-      Saku… - nézett rám mosolyogva, mint a tejbe tök. (Gondolom a bátyám miatt) – Ne csinálj ilyet a többiek azt mondták, hogy jött egy őrült, aki megkergette a bátyámat majd elkezdte csapkodni egy füzettel majd a mellette álló szőke hajú Khöm… irtó helyes Khöm... srácot is megütötte. – sütött Temariról hogy kicsit féltékeny.

-      Én mondtam… - nézett rá Sasorira a bátyám menőzve.

-      Hülye egoista. – forgatta meg a szemét röhögve Sasori. Én és a mellettem álló 3 lány felvont szemöldökkel nézünk a bátyámra.

-      Mindegy… Tartsanak őrültnek… - törtem meg a kínos csendet. – Nem nagyon érdekel. Akik nem ismernek azoknak nincsen joguk őrültnek tartani. – Temari elkezdett mosolyogni a mellette álló bátyám pedig mosolyogva bólogatott amolyan „ő az én húgom.” nézéssel párosítva.

-      Teljesen igazad van! – mosolygott a 2 coffos.  – A nevem Tenten.

-      Az enyém Haruno Sakura. – mosolyogtam.

-      Cső! – kiáltott fel a bátyám én és Temari pedig elég érdekes fejjel reagáltunk rá. – Az enyém Haruno Deidara! Annak a töpszlinek a bátyja vagyok. – mutatott rám. Én meg felhúztam a szemöldököm.

-      Töpszli? – kérdezett helyettem Temari vissza. – De hisz a húgod nálam 1 hónappal idősebb… Khöm - Khöm. – nézett eléggé félelmetesen Temari a bátyámra.

-      De te éretten viselkedsz a korodhoz képest. – Erre köhögtem egyet de nem olyan „hú de hülye vagy” köhögés volt hanem inkább olyan „ilyen szavakat is tud mondani a bátyám?” köhögés volt. A bátyám meg rám nézett. – Tudom mire gondolsz és inkább akkor rólad ne is beszéljünk…

-      Igen? – vetettem be ellene azt a nézésem hogy „Én legalább eltudok számolni 10- ig” nézésemet.

-      Én is eltudok… - nézett rám gonoszan. Erre elnevettem magam azon hogy a többiek égig felszaladó szemöldökkel bámulnak ránk…

-      Mi van? – szaladt ki először Sasori száján. Erre már Dei is nevetett… - Oké… - nézett ránk egyre jobban azzal a sejtéssel hogy mi hülyék vagyunk. Rápillantottam az órámra. Jajj… Fél 9… Dei! Az irodába kell mennünk! Megfogtam a bátyám karját és elkezdtem húzni.

-      Mennünk kell az igazgatóhoz! Jajj… - mondtam megrökönyödve.

-      Jó- jó megyek. – mondta és elköszöntünk a többiektől majd elsétáltunk az igazgatóiba. (Nem ment ám az olyan könnyen 5 percbe telt mert végig kérdeztük az összes létező diákot…) Jajj… Az ajtó előtt azt hiszem kicsit megszédültem…

Következő rész: 2013-11-27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(Laura :), 2013.11.26 12:05)

Hát...... Erre csak egy szót tudok mondani: FANTASZTIKUS! Az biztos hogy érted a dolgod. Én nem voltam eddig nagyon oda Sasoriért de ebben a történetben valamiért (nem is tudom miért) ő kedvencem! <3 Persze Gaarát ki ne hadjuk a sorból! Ő is nagyon cukiiiiiii. Ma kezdtem el a ficcedet és ez lett a kevencem a világ össze se közül! Alig várom a holnapot! +10*

Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(Szerkesztő... :), 2013.11.26 12:08)

Köszönöm szépen! Szerintem is nagyon aranyos mind a kettő és nagyon örülök hogy tetszik és annak is hogy még egy olvasóval több van! :) Ígérem izgalmas lesz a folytatás.

^^

(cAitShelTer, 2013.11.13 13:51)

xddd ez is jó rész volt. Sasorinak még mindig tetszik Sakura?:DDD

Re: ^^

(Szerkesztő... :), 2013.11.13 14:50)

Hát... Lehet hogy igen de az is lehet hogy csak ilyen a stílusa :)