Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szavazás... Vagy inkább vélemény mondás!

2014.01.06

Érdekel a véleményetek! Milyenek a történeteim? 

 (Írd le kommentbe! Kérlek! Igazán érdekel!) 

Igazán fontos lenne nekem... Mert nem tudom hogy mit gondolnak rólam az olvasóim. És csak egy- egy mondat mindegyikhez... nem kell több :) És tudom hogy milyenek a visszajelzéseid az írásaim íránt!

 

Hogy tetszik a Narutos Ficcem?

Nagyon tetszik!

Elég jók!

Nem tetszenek! Borzalmasak!

 

Hogy tetszik a Fairy Tailos Ficcem? 

Nagyon tetszik!

Elég jók!

Nem tetszenek! Borzalmasak!

 

Éltető fény! Folytassam? Mert nem igazán tudom...

Igen! folytasd!

Ne.... Ne folytasd. 


 

naruto4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

To allergens, teicoplanin, tablets, region clavicles migraine.

(uhuxitortuka, 2019.05.08 05:50)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without A Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone</a> okf.eafc.fairy-naruto13.eoldal.hu.pqz.su http://mewkid.net/buy-prednisone/

Hospitals hemianopsia tragic listener nausea; palsy roles.

(aqtulepedur, 2019.05.08 04:14)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Buy Prednisone Online</a> cqy.mhay.fairy-naruto13.eoldal.hu.sgw.pt http://mewkid.net/buy-prednisone/

Vélemény

(cAitShelTer, 2014.01.07 16:26)

Nekem nagyon tetszik a blog, máshol nem igazán találtam fanfic-eket (legalábbis olyanokat, amik tetszenek nekem, főleg Fairy Tail-eseket), igazából amikor "megtaláltam" ezt a blogot, azóta minden nap megnézem, van-e új rész, bár nem mindig írok kommentet. Bár őszintén szólva ez az első olyan blog, ahol hozzászólok valamihez, és nem is egyszer:).

Naruto Fanfic: Szerintem nagyon jó a története, szeretem, hogy az iskolában, hétköznapin játszódik. Amit még nagyon szeretek benne, hogy lazán van írva a szöveg, tehát nah >.< huhh xddd remélem valahogy érthetőxd. Néha újra elolvasom a szöveget, van amit néha nemértek, nehéz a felfogóképességem xddddd.

Fairy Tail: Kedvencemmmm *-------* szinte alig találtam máshol magyarul FT fanfic-t, ha találtam is, nem nagyon folytatták a részeket. Egyébként maga a tröténet nagyon aranyos, elsőre nem gondoltam volna hogy Lyon-nal jön össze Lucy...kicsit szokatlan volt, de viszont örültem neki, hogy nem a megszokott történetek vannak ("NaLu", Lucy-Gray) benne.

Éltető fény: annyira még nem nagyon értem a történetet, de szívesen olvasom, kíváncsi vagyok, hogy folytatódik. Ami tetszik még benne, hogy elsőre homályos, és egyre jobban látom tisztábbnak a történetet (legalábbis számomra) mivel még nemigazán tudom pontosabban mi is üldözi a lányt, s miért.

Szeretem ezt a blogot, várom a folytatásokat. Igazából rossz vélemény nemigazán van, örülök annak is ha folytatódik a blog, nem pedig első négy résznél befejeződik. Apróbb hibákat nincs értelme felsorolni, (pl.:helyesírás stb... ezek nem zavarnak, bármikor bárkivel megeshet).
Ezek voltak a véleményeim^^
Arigato

Re: Vélemény

(Szerkesztő... :), 2014.01.07 17:39)

Hú... Hát köszönöm :) Nagyon köszönöm :)
Örülök hogy így nézed a blogomat :)
A Fairy Tail- t direkt úgy írtam hogy ne legyen megszokott. Én már kezdtem unni hogy egyfolytában Grayyel és Natsuval hozzák össze...
A Narutoshoz annyit hozzátéve én nem szeretem ha "Ninja" stílusban írják. xD
Az Éltető fény: Hát... Örülök hogy tetszik... És amúgy meg maga képzeli be a dolgokat :)

Összesítve is még egyszer nagyon köszönöm...
Mellesleg: Írok egy másik blogot ha érdekel...
A Cserék között ott van :)
http://annasky3.blogspot.hu/

:)) Remélem ha kedved szottyan olvasni elolvasod :)

By.
Szerkesztő

Re: Re: Vélemény

(cAitShelTer, 2014.01.07 20:36)

^^ mindenképp megnézem a másik blogot is :DDD és mostmár tudom is mit jelent pontosan a Cserék is...xddd már előtte is néztem, de nemtudtam pontosan mit is jelent ez a "funkció" xddd